Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2009, 00:06
ja tam mysle ze ma chłopak pojecie o grze. Skoro gral na MEŚ do lat 17 to znaczy ze od młodego przejawiał talent, skoro pozniej ten talent nie zgasl (chciaz penwie sie nie rozwinał optymalnie bo zrobiłby wieksza kariere zapewne jakby wszytko poszło zgodnie z planem) ale jakis tam poziom soba re[prezentuje, bo maja te 30 meczow w lidze brazylijskiej to moim zdaniem nie lada wyczyn, ciekaw jestem ktory polski pilkarz by tam tyle meczow rozegrał. Nie potrafie brazylijskiej ligi wcisnac gdzies miedzy te nasze europejskie i ja umiejscowic ale mysle ze liga o wiele lepsza od polskiej, gdzies w granicach tych lig zachodnich europejskich, nie wiem moze cos na poziomie francuskiej? No to sobie pomyslmy kto z Polakow by dal rade we Francji zagrac 30 meczow? Jedynie coniektorzy z podstawowego skladu raczej. Jak dla mnie to to bedzie spore wzmocnienie dla Wisły

Bzok mysle ze sie nie okaze gorszy od Cwielonga (oby) wiec wychodizloby na to ze za dwa darmowe transfery mielibysmy podudowana druzyne. Moze w takim razie jak sie tutaj nie wykosztowalismy to na napastnika by cos kasy sie znalazło ) - apetyt rosnie w miare jedzenia
Odpowiedz cytując