No na rynku jest ciekawie w tym roku. Wiem ze tak naprawde jeszcze ani jednego kontraktu nie podpisalismy no ale juz sa 2 kontrakty na 90% pewne, wystarczy tylko ze ten Brazylijczyk i Bozok przeszli testy medyczne do konca i juz nikt nam ich nie odbije
Ja mysle ze wreszcie działacze zauwazyli ze ten awans do LM jest realny, ze zainwestowane srodki moga sie zwrocic, ba przeciez nawet nie musimy do LM awansowac, juz 4 runda kw. i odpadniecie z niej daje nam udział w fazie gr. LE i na pewno spory zastrzyk finansowy, mysle ze dizałacze maja to na wzgledzie i dlatego wzmacniaja klub. Jak wspomniałem 2 transfery juz chyba beda, do tego to zainteresowanie Glikiem i Kasprzikiem tez nie jest wyssane z palca dlatego uwazam ze ktoregos z nich Wisle uda sie pozyskac, w koncu My im Kowalskiego to oni chyba nam tez dłuzni nie pozostana

Fajnie sie zaczyna dziac. Jeszcze tylko jakiegos napadziora i by było jak dla mnie miod malina (napadzior + Bozok, Carlinhos, bramkarz - mysle ze sie uda Kasprizka sciagnac, i sr. obr- mysle ze to bedzie Glik) i tylko Panie Boze spraw tak zeby sie Wisła nie oslabila a bedzie cudownie
PS. Co do Maleckiego to ten chłopak jest wielki. Jakby w Wisle gralo 11 takich to bysmy juz dawno byli w LM. Tyle co On zostawia serca na boisku za Nasz klub to chwala Mu za to