orzeu napisał(a):

Po 1 to ze ty sobie cos "uznajesz" nie zmieni na pewno historii. Uznaj sobie ze II wojna swiatowa skonczyla sie w 1940 roku i co? Zmieni to cokolwiek? Hiostoria to historia, tu nie ma nic do "uznawania" tylko trzeba przyjac to co bylo.
|
Odnioslem sie do mojej poprzedniej wypowiedzi. To, ze ktos tam w latach 60 uszyl sobie flage, czy wzial trabke na mecz nie oznacza dla mnie poczatkiem "ultrasowania" (oprawy).
Cytat:
|
Po 2 jesli chodzilo ci o zorganizowane akcje lat 90-tych to srednio wiem o czym chciales napisac bo jak wiadomo Lech wtedy nie blyszczal rowniez o czym napisalem w drugiej czesci akapitu. Lech w Polsce (chuligansko) zaczal istniec za czasow Uszola, kolo 94 (?) roku, pod wzgledem ultras jeszcze pozniej.
|
Najpierw podwazasz to co napisalem, a potem dajesz argumenty pod moja teze

Nie mam zamiaru licytowac sie, ktory to byl miesiac czy rok, fakt faktem dzieki ludziom takim jak Uszol (i kilku innych) w latach 90 zaczelismy w miare szybko rozwijac sie kibicowsko.
Cytat:
|
I po 3 nie dziw sie na takie glosy bo jeszcze calkiem nie dawno na 2 lige chodzilo was po kilkaset osob (w tym na mecz z KSZO, co mi sie w glowie nie miesci zeby tak zlac mecz zgodowy). Inne kluby ktore doswiadczyly spadku przez ostatnie 15 lat tak wielkiego odejscia kibicow nie zanotowaly (Widzew, GKS, Wisła, Ruch, ŁKS i wiele innych). Dlategpo calkiem uzasadnione jest nazywanie wielu kibicow z Bulgarskiej "kibicami sukcesu". Poczytaj sam wasze forum i nagonke na januszy. Zreszta bylem nawet na meczu Lech-Wisła gdzie mlyn skandowal "jednomeczowcy wypierdalac" a na trybunie wisial jakis trans odnosnie transmisji w tv i wizyt na stadionie.
|
W kazdym klubie, bez wyjatkow znajdziesz slabsze i lepsze okresy pod wzgledem frekwencji na stadionie i wyjazdach. Dotyczy to takze Twojej Wiselki, wiec zbastuj z tymi komentarzami i dla relaksu przesledz temat "frekwencji na Bulgarskiej", ktory juz kiedys omawialismy.
Cytat:
sezon ogorkowy.
ja mam wrazenie ze oni graja na znudzenie i czekaja az dostana bana co ostatecznie potwierdziloby w ich glowach to ze maja racje
|
Wywolujesz dyskusje, a teraz wysmiewasz ja i na dodatek straszysz banem