Wyświetl pojedynczy post
Pele77
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2009, 10:57
Tydzień temu też było jakieś info, nawet był to chyba wywiad z Wilczkiem, że w tym tygodniu ( tzn. w tym, który właśnie minął ) będą jakieś transfery, a jak się to skończyło to każdy wie, także ja bym nie robił sobie wielkich nadziei. W ogóle dziwią mnie niektóre rzeczy, np. jeśli to prawda, że Leandro przedłużył kontrakt z Debreczynem to możemy o nim zapomnieć i to będzie wielka porażka, czemu nikt nie mógł tego wcześniej załatwić, z Garguła można było podpisać kontrakt pół roku wcześniej a z nim nie? :/
Druga sprawa sezon skończył się 2 tygodnie temu, a Bednarz dopiero teraz wybiera się do Gliwic to ja się pytam co on robił przez te 2 tygodnie? Dlaczego to wszystko tak długo trwa? Jak dla mnie to powinno wyglądać to tak pytamy się Piasta ile chcą my dajemy swoją ofertę, oni np. twierdzą, że nie zejdą z ceny, to my rezygnujemy jak nas nie stać i szukamy dalej, a nie teraz będą robić jeszcze pielgrzymki do Gliwic, to samo z Leandro dzwoni się podaje się swoje warunki i albo koleś mówi sakramentalnie: " TAK", albo szukamy dalej, a u nas jednego zawodnika załatwia się miesiącami.

W zimie w każdy poniedziałek okna transferowego też pojawiało się info, że tak to będzie ten tydzień, a jak to się kończyło to każdy wie, także niestety, ale coś czuję, że teraz też tak będzie, ale chciał bym się mylić!!!
Odpowiedz cytując