Wyświetl pojedynczy post
bbbnba
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2009, 09:53
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Nie zrozumiales.
"Biedni ludzie, naprawde nie potraficie bez nas zyc"
Zyc bez Was potrafimy, ciezej z Wasza bufoniada i nadectwem. I nikt tu nie dyskutuje z Toba personalnie, tylko z tym co nieopacznie reprezentujesz.
Nachalne mawianie ludziom, ze biale jest czarne, jest w****iajace, i przypomina polityke pana Biedronia. I Wy takimi Biedroniami sie stajecie.
Wmawiac ludziom tak dlugo, ze jestescie fajni, az w koncu na od....... sie ktos przyzna wam racje.
Czy Ty naprawde twierdzisz, ze to my wywolujemy te wszystkie tematy o Lechu z czestotliwoscia 1/dwa tygodnie? Jesli tak, to w takim razie zyjemy w innym swiecie.
Skoro co jakis czas ktorys z Twoich kolegow po szalu pisze glupoty, manipuluje faktami, by pokazac nas w niekorzystnym swietle to nie dziw sie, ze potem odpisujemy przedstawiajac dana sytuacje z naszego punktu widzenia (vide ostatnia dyskusja o naszym dopingu na meczu z Cracovia).
Przejrzyj dokladnie, bo sadzac po tonie wypowiedzi niespecjalnie uwaznie sledziles te watki, dyskusje z nami w roli glownej i sprawdz kto tak naprawde zaczynal owe prowokacje i kto wlazil do tego pieknego domu ze sloma w butach. Czyzby sam gospodarz rzygal na podloge?
Cytat:
PS. ja pisze o jednym, a Ty mi wyskakujesz z punktami z regulaminu, ktore nijak sie nie maja do mojego wpisu. Arrivederci.
Drugi raz dostalem ostrzezenie za blahostke, za ktora nie karzesz innych Gdybys za podobne "przestepstwa" wstawial ostrzezenia, to musialbys pozegnac z tego forum co najmniej kilkunastu swoich kolegow. Dlatego podalem Ci przykladowe punkty regulaminu, ktore sa nagminnie lamane. Mam nadzieje, ze teraz zrozumiales o co mi wczesniej chodzilo.
Odpowiedz cytując