Wyświetl pojedynczy post
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2009, 09:30
bbbnba napisał(a):Wyświetl post
7 kotow - Jesli jestes tak wczuty w funkcje stroza prawa na forum, to przynajmniej stwarzaj pozory przestrzegania tego prawa i rownego traktowania wszystkich urzytkownikow
Zebys nie musial za dlugo szukac, kilka punktow z regulaminu tego forum:
11. Pamietaj, że będąc kibicem Wisły Kraków to Ty jesteś gospodarzem tego forum. Mówisz też w naszym imieniu zwracając się do gościa, więc wobec kibiców innych drużyn odnoś się z kultura i szacunkiem. W przypadku, gdy kibic drużyny innej niż Wisła nie odnosi się do nas kulturalnie - nie wysyłaj od razu słówka "spi....j", nawet jeśli gość zachowuje się nieprzyzwoicie, prowokuje itp... Nie reaguj na zaczepki a sprawę zostaw moderatorom.
12. Zabrania się wyzywania czy obrażania innych współforumowiczów oraz klubów, które reprezentują pod rygorem dożywotniego wykluczenia z Forum. Niedopuszczalne jest również obraźliwe przekręcanie nazw innych klubów. Użycie wielkiej litery w nazwie Legia lub Cracovia naprawdę nie zepsuje klawisza <SHIFT> na Twojej klawiaturze.
22. Zabrania się pisania notek ubliżających/uwłaczających godności innych forumowiczów ( w tym: rasizm, sexizm, nietolerancja, dyskryminacja i t.p. )
Nie zrozumiales.
"Biedni ludzie, naprawde nie potraficie bez nas zyc"
Zyc bez Was potrafimy, ciezej z Wasza bufoniada i nadectwem. I nikt tu nie dyskutuje z Toba personalnie, tylko z tym co nieopacznie reprezentujesz.
Nachalne mawianie ludziom, ze biale jest czarne, jest w****iajace, i przypomina polityke pana Biedronia. I Wy takimi Biedroniami sie stajecie.
Wmawiac ludziom tak dlugo, ze jestescie fajni, az w koncu na od....... sie ktos przyzna wam racje.

PS. ja pisze o jednym, a Ty mi wyskakujesz z punktami z regulaminu, ktore nijak sie nie maja do mojego wpisu. Arrivederci.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując