Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2009, 23:10
bbbnba napisał(a):Wyświetl post

Haha to rzecz jasna nie jest bufoniada No wtedy Legia rzadzila, Lech raczkowal, potem był konflikt, ale gdyby nie konflikt Legia i tak by rzadzila, bo jest Legia. I z Warszawy, a "u nas we Warszawie..."
Widocznie slabo kojarzysz sprawy, ktore masz potrzebe komentowac. Jesli wg Ciebie poczatek ultraski to 2002/2003, to chyba nie mamy o czym dyskutowac. Zreszta nawet jesli wezmiemy pod uwage ten okres (ten w ktorym Legia robila najlepsze oprawy w kraju - z tym sie zgadzam), to tez mielismy kilka mniej, lub bardziej skomplikowanych, wiec nie wyjezdzaj tak smialo z tym raczkowaniem, bo przez przypadek stajesz sie wspomnianym wczesniej bufonem
kłania się czytanie ze zrozumieniem. Nigdzie nie napisałem, że Legia była najlepsza (użyłem stwierdzenia, że Legia gdy miała swój najlepszy okres-szczytowała- to Lech raczkował. I są na to dowody w postaci głosowań/rankingów). Również nigdzie nie napisałem, że gdyby nie konflikt, to Legia była by najlepsza w kraju. Chodziło o to, że tak naprawdę Legia i Lech nie miały dłuższego okresu bezpośredniej rywalizacji na wysokim poziomie, właśnie przez to, że najpierw Lech uczył się ultraski, a gdy już sie jej nauczył, to przez chwile obie ekipy mogły rywalizować. No i nadszedł konflikt. I gdzie stwierdziłem, że początek ultraski to rok 2002/03? Słucham. Sam stwierdziłeś, że gdy Legia miała okres gdy była top, to Lech miał kilka skomplikowanych opraw-mogę je zobaczyć? Jakieś fotki?(chodzi w szczególności o lata 2001-2005) Bo nie kojarzę waszych skomplikowanych opraw w tamtym czasie, ale ,ogę się mylić, więc chce, abyś mnie z tego błędu wyprowadził. Bo jak wiadomo, człowiek uczy się na błedach.
Więc nie wkładaj mi słów, których nie użyłem, lub po prostu zacznij je dobrze interpretować. A jak nie jesteś w stanie tego zrobić, to po prostu zapytaj, o co chodziło.
Ja też mogę sobie pogdybać. Gdyby nie fuzja z Amicą, to by Was w ekstraklasie nie było (vide Twoje gdybanie, że gdyby nie konflikt to...) Opierajmy się na faktach. I nie napinaj się tak, prowadz konwersację na argumenty, bo wtedy można dojść do kompromisu. Udowodnij mi, że Lech w takich i takich latach robił świetne oprawy, a odwołam to, co napisałem.

sq sęk w tym, że ja staram się pisać grzecznie, bez zbędnych napinek. Teraz się ludzie na forach śmieją z tego piłkarza geja, który rzekomo gra w Legii. Po prostu, biorę to z przymrużeniem oka. Raz się śmieją z Legii, raz z Widzewa (filmik 'naszym klubem RTS') a czasem pora na Wisłę czy Lecha. Ale ja nie chodzę po forach, żeby pisać, że bez Legii to wasze życie nie ma sensu, że ciągle o Legii itp. Po to są fora, aby dyskutować, czasem poszydzić. To forum jest najbardziej otwarte na kibiców innych klubów, dlatego przyciąga tak dużo fanów innych zespołów. Za takie wytyki jakie zrobił teraz bbbnba, to ja na forum Lecha już dawno bym wyleciał. Skoro o Lechu nie może tu być pisane, to i użytkownicy tego klubu nie powinni mieć tu wstępu. Coś za coś.

a tak dla rozluźnienia. Najlepsza praca jaką kiedykolwoeik widziałem (czy to w rzeczywistosci, czy to na zdjęciach) http://i39.tinypic.com/ibfnuv.jpg
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 14.06.2009 o godz. 23:46.
Odpowiedz cytując