Wyświetl pojedynczy post
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2009, 22:23
Krystian168 napisał(a):Wyświetl post
a co powiedział Daniec i komentatorzy PS ?

bo nie mogłem oglądać...
Daniec fajnie zareagował na odpowiedź Żurawskiego, czemu nie przeszedł do Wisły. Maciek zaczął się pultać,a Daniec na to ok dziękuję wystarczy.Czy jakoś tak to było

A Borek ( nie wiem bo ja ich tam nie ogarniam w tym polsacie ), w każdym bądź razie przed transmisją stwierdzili,że kiedy taki piłkarz jak Kłos,który w kadrze rozegrał 69 spotkań, kończy karierę, to obowiązkiem kogoś z PZPN-u jest przyjechać. Zakładając,że sam Lato stawić się nie może. Któryś tam powiedział,że czas,żeby zwiedzać Zimbabwe mają, a tutaj nie przyjechał nikt.
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując