Raczej nie jakby nie słyszał, tylko zaczął się pultać, bo za bardzo nie wiedział,co odpowiedź. Reakcja Dańca też była dobra
Szkoda,że Kuba nie mógł zagrać, ale to i tak myślę miłe z jego strony,że mimo wszystko przyjechał.
Mnie zaskoczyła trochę i to mile postawa Podolskiego. To że przyjechał, widać było jego chęć do gry,uśmiechnięty i wogle
Ogólnie mecz ciekawy, dużo bramek,czyli to co kibice lubią najbardziej i myślę,że akcje przyjaciół Kłosa też mogły się podobać
ed: ale i tak myślę,że komentatorzy z polsatu sport najlepiej skomentowali brak na stadionie pana Lato lub kogokolwiek z PZPN-u

M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."
Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy