Cytat:
|
wkur... mnie ta cała polityka z pokazywaniem meczow polskich klubow i reprezentacji w telewizji. Powinno byc tak ze Polska piłka reprezentacyjna i klubowa na szczeblu europejskim pokazywana jest w telewizji publicznej, dostepnej dla kazdego, a nie ****a jakies n-ki srenki, polsaty (chociaz oni sa skozy do tego zeby mecze pokazywac w pasmie otwartym), tv4, moze jeszcze dekoder cyfry + mam kupic bo za rok tam beda mecze, wrrrrr!!!!
|
Gdyby tak nie było to klubu nie miałyby co liczyć na tak dużą kasę w europejskich pucharach
Cytat:
|
Nie, mają prawa na pokazywanie każdego środowego meczu LM, do tego w umowie jest że jeżeli MP awansuje do Champions League i będzie grał mecze we wtorki to Polsat je będzie mógł dodatkowo pokazywać. Jeszcze do końca nie wiem jak to ma być ale coś słyszałem że teraz dana drużyna swoje mecze będzie grać tylko we wtorki lub tylko w środy więc dlatego piszą że Wisła rozgrywałaby wszystkie swoje mecze we wtorki co oznacza, że Polsat pokazywałby LM we wtorki i środy.
|
Pokaż mi źródło gdzie o tym piszą - np. na satkurierze lub innym miarodajnym medium internetowym