Wyświetl pojedynczy post
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2009, 18:41
WhiteStarDvisionTheBest napisał(a):Wyświetl post
Jak Wisła nie zdobędzie mistrzostwa w tym roku to pewnie go zwolną,co będzie jeszcze większym błędem niż zwolnienie Kasperczaka kiedyś..ale pewnie tak będzie znając realia i mechanizmy panujące w Wiśle,
Bzdura, wiele będzie zależało od stylu. Wszyscy zdają sobie sprawę, że w przyszłym sezonie Wisła gra w lidze 30 meczów na wyjeździe. Jeżeli Lech, Legia i Polonia wzmocnią składy, to drugie czy trzecie miejsce w lidze i tak będzie przepustką dla Skorży na ławkę trenerską w Krakowie w sezonie 2010/2011.
Inna sprawa to puchary europejskie - to będzie absolutny priorytet Wisły Kraków w II połowie 2009 roku...

WhiteStarDvisionTheBest napisał(a):Wyświetl post
możecie mnie wyśmiać ale w takiej sytuacji w której Wisła jest teraaz,bez stadionu,bez transferów to tylko Skorża jest wstanie coś z Wisłą osiągnąć,zaden inny trener pracujący w polskiej ekstraklasie nie dałby rady i jestem tego pewny,mam nadzieje,że w Wiśle też mają tego świadomość.
W taki sposób możemy tylko teoretyzować, to takie puste gadanie. Mamy w Polsce kilku zdolnych trenerów, którzy pewnie daliby sobie radę w Krakowie.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa