Wyświetl pojedynczy post
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2009, 18:20
lukas63 napisał(a):Wyświetl post
Jakby Wisła awansowała do LM i grała we wtorki to polsat pokaże ten mecz, ale za to nie pokaże już środowego meczu
Nie, mają prawa na pokazywanie każdego środowego meczu LM, do tego w umowie jest że jeżeli MP awansuje do Champions League i będzie grał mecze we wtorki to Polsat je będzie mógł dodatkowo pokazywać. Jeszcze do końca nie wiem jak to ma być ale coś słyszałem że teraz dana drużyna swoje mecze będzie grać tylko we wtorki lub tylko w środy więc dlatego piszą że Wisła rozgrywałaby wszystkie swoje mecze we wtorki co oznacza, że Polsat pokazywałby LM we wtorki i środy.

Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
moze jeszcze dekoder cyfry + mam kupic bo za rok tam beda mecze, wrrrrr!!!!
Nie, przez najbliższe 3 lata LM w N i Polsacie, Liga Europejska na wyłączność w Polsacie, eliminacje polskich drużyn do pucharów w TVP.

Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Niemal co roku ta sama niepewnosc, czy bedzie mozna obejrzec sobie w spokoju mecze polskich druzyn w otwartej telewizji ;/
Przecież Polsat to jak najbardziej publiczny kanał, w sensie nie jest kodowany = żadnych problemów z dostępem do transmisji. Frustrację rozumiałbym gdyby mecze były w nSport bądź Canal+Sport