Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2009, 15:09
bbbnba napisał(a):Wyświetl post
Badzmy powazni. Piszesz "Co komentarz, to ranking źle ułożony, oprawa kluby 'x' za wysoko, a oprawa Lecha za nisko. Albo jestem zdziwiony, że oprawa Lecha jest na drugim miejscu, a powinna wygrać.", a skoro dokladnie czytasz ten temat, to zauwazyles tez, ze czasem nasze oprawy sa tam krytykowane, jak rowniez omawiane sa oprawy innych druzyn. Szkoda tylko, ze zapomniales o tym wspomniec. Jeszcze jedno - pokaz mi post z forum Legii, lub z tego, gdzie kibic Legii/Wisly stwierdza, ze oprawa jego ekipy jest za wysoko w rankingu Jak masz czas to poszukaj, jesli nie - nie marnuj cennych minut
A roznica z dyskusja o dopingu jest chyba oczywista. W tamtym przypadku nas, osoby bedace na stadionie bronily fakty, ktorych nie potrafili zrozumiec kibice Wisly, bedacy w trakcie trwania meczu na drugim koncu Polski. Tutaj wyskakujesz nagle ze swoja blyskotliwa teza - nasze forum jest pelne pychy, bo kilka miesiecy temu ktos napisal, ze nie jest zadowolony z rankingu opraw. To normalne zachowanie?
Tak owszem, są czasem krytykowane. Ale to i tak nie przeszkadza w napisaniu, że powinna być wyżej.
Co do rankingów na innych stronach- nie ma raczej takich tematów, czy to na forum Legii czy Wisły. Są na nich raczej omawiane własne klubowe oprawy (zdarza się, że inne też). I owszem, na obu stronach są chwalone, ale raczej nie ma dyskusji, że oprawa Legii czy Wisły powinna być na pierwszym miejscu, albo wyżej od Lecha itp
Bo to o to mi cały czas chodzi.
Jakiej pychy? Opisuje stan faktyczny. Nic nie wymyślam. Tak jak kiedyś pisałem (szczególnie w rundzie jesiennej), że Lech grał najlepszy futbol w Polsce, tak teraz również staram się wg własnego zdania ocenić sytację (subiektywnego zdania dodam, bo nie mam monopolu na obiektywizm)

sq myślę, że odpowiedz na Twoje pytanie jest zawarta wyżej w poście do bbbnba. Chwalić własną oprawę, a wywyższać ją nad inne to moim zdaniem z lekka inna sytuacja. Skoro oprawę miesiąca/rundy/sezonu wybierają ultrasi w głosowaniu, to ten ranking jest dość obiektywny. A kibice na waszym forum często podważają 'obiektywizm' tego rankingu, szczególnie wtedy, gdy opraw/oprawy Lecha są nisko. Bo jak wygra, to żadnych 'ale' nie ma.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 14.06.2009 o godz. 15:12.
Odpowiedz cytując