ToTylkoJa napisał(a):

czyli wg Ciebie liże tyłki? Szkoda, że nie napisałeś czegoś w podobnym tonie, gdy stanąlem po stronie Lecha w sprawie ostatniego meczu Lech Cracovia (chodzi o zachowanie kibiców). Chciałem zaplusować u Lechitów czy nie? O ile dobrze pamiętam, to poparłeś mój komentarz (czyli trafiłem jak 'Fakt' na podatny grunt i zyskałem wiernego fana w Twojej osobie-tak mi się wydaje, że to byłeś, Ty, ale mogę się mylić). O oprawach Wisły też się wypowiadałem, że niektóre są pomysłowe (jak ta z karą za złodziejstwo i oprawy), ale fatalnie wykonane (na 'C' mieli lepsze wg mnie). To co mam to powtarzać na każdym kroku? Chyba raz wystarczy.
Ale nie zaprzeczysz, że tak nie jest. Wg Was Wasze oprawy zawsze są za nisko, nigdy za wysoko (wg wypowiedzi na forum)
|
Badzmy powazni. Piszesz "Co komentarz, to ranking źle ułożony, oprawa kluby 'x' za wysoko, a oprawa Lecha za nisko. Albo jestem zdziwiony, że oprawa Lecha jest na drugim miejscu, a powinna wygrać.", a skoro dokladnie czytasz ten temat, to zauwazyles tez, ze czasem nasze oprawy sa tam krytykowane, jak rowniez omawiane sa oprawy innych druzyn. Szkoda tylko, ze zapomniales o tym wspomniec. Jeszcze jedno - pokaz mi post z forum Legii, lub z tego, gdzie kibic Legii/Wisly stwierdza, ze oprawa jego ekipy jest za wysoko w rankingu

Jak masz czas to poszukaj, jesli nie - nie marnuj cennych minut

A roznica z dyskusja o dopingu jest chyba oczywista. W tamtym przypadku nas, osoby bedace na stadionie bronily fakty, ktorych nie potrafili zrozumiec kibice Wisly, bedacy w trakcie trwania meczu na drugim koncu Polski. Tutaj wyskakujesz nagle ze swoja blyskotliwa teza - nasze forum jest pelne pychy, bo kilka miesiecy temu ktos napisal, ze nie jest zadowolony z rankingu opraw. To normalne zachowanie?
Orzeu - widzisz, jedni spelniaja sie w manipulowanu faktami i tworzeniu dziwnych tez, inni lubia je obalac