1q2 napisał(a):

Boomcha
Pominę kwestie żydowskich/niemieckich/ubeckich mediów ,bo zdaje sobie sprawę że co Twój Bóg Jarek mówi , to dla Ciebie świętość, więc nie szargajmy tego.(...)
|
A jakby Kaczyński powiedział, że tydzień ma siedem dni to też byś wyśmiał? Poza tym o żydowskich nigdy nic nie mówił.
1q2 napisał(a):

|
Ciekawe natomiast jest to że cytujesz SE jako wiarygodne źródło (...)
|
Nie cytuję jako "wiarygodne źródło" - najpierw zrozum z czym polemizujesz.
1q2 napisał(a):

|
ale mi to akurat pasi - jeśli by się okazało że pani Kotka z powodu wylania z pracy próbowała popełnić samobójstwo, to jej wiarygodność jest niewielka a de facto zamiast grać w spotach, powinna już dano wylądować w psychiatryku.(...)
|
Dzięki, bo właśnie tego mi w poprzedniej wypowiedzi brakowało - przykładu z życia wziętego.
1q2 napisał(a):

|
Natomiast w kwestii nagonki to było oczywiście odwrotnie - to nie żydowskie/niemieckie i ubeckie media pisały o 'brutalnym pobiciu'.(...)
|
Napisała o tym jako
pierwsza "Rzeczpospolita", potem skomentowali na konferencji politycy PiS i jednocześnie media ubeckie/żydowskie/niemieckie rozpoczęły łapankę w/g sprawdzonych nieco wcześniej na
Katarynie wzorców.
1q2 napisał(a):

|
To że nie doszło do żadnego brutalnego pobicia jest nie do podważenia i to chyba normalne że po takim njusie - który okazuje się brutalną ściemą, rodzą się wątpliwości a jest ich tyle(pisałem już więc nie będę się powtarzał), że cała sprawa zaszkodzi tak pani Kotce jak i Pisowi.(...)
|
Telefony z pogruszkami i jakaś forma napaści z wyzywaniem. To mało?
1q2 napisał(a):

|
I jeśli jest tak jak piszesz, że ona nie chciała rozgłosu, to powinna podziękować że jej obecny pracodawca(Pis) - zrobił z niej osobę nie spełna rozumu/podrzędną aktorzynę i jeśli śmiesz coś pisać o honorze, to właśnie Twoi bogowie pokazali że go za grosz nie mają, bo w imię kilku procentów/zaszkodzenia PO - ośmieszyli tą kobietę w sposób nieprawdopodobny.(...)
|
To jest dokładnie to co robią media żydowskie/niemieckie/ubeckie. Tworzą "fakty medialne" zanim cokolwiek sie wyjaśni. Więcej! Nie chodzi o żadne wyjaśnianie tylko bajanie zgodne z propagandową tezą. I ten kawałek to świetny przykład.
1q2 napisał(a):

ps - a jak mnie pamięć nie myli to shad jest osobą generalnie kibicującą prawicy niż partią od Pisu w lewo(oczywiście umowna klasyfikacja bo prawicowy u nas to rzeczywiście chyba tylko UPR jest).
Cieszy mnie to że sporo osób z prawej strony barykady zachowuje duży dystans do tej sprawy bo to podstawa że mimo swoich politycznych przekonań - nie wolno walczyć o wszystko co Ci których uważamy za bliższych swoich przekonań, nam zapodają - na tym polega samodzielne myślenie
Jak ktoś używa mózgu tak jak jest podane w instrukcji to wie że jedyną partią która będzie go satysfakcjonowała w 100% to taka którą sam założy i stanie na jej czele
|
I twierdzisz, że samodzielne myślenie polega na pisaniu bajań pod z góry określone propagandowe tezy PO? Teza PO był od początku lansowana w mediach żydowskich/niemieckich/ubeckich. I ja przeciw tej łapance/nagonce protestuję, bo mnie interesuję co na prawdę się stało. Rewelacje DerDziennika czy Onetu/ITI/TVN/TW/UB są skierowane do sekciarzy.
Niektóre media starają się podważyć moją wiarygodność w oczach opinii publicznej - twierdzi Anna Cugier-Kotka dla "Rzeczpospolitej". Aktorka zapowiedziała, że pozwie "Dziennik" za "manipulowanie faktami".