Wyświetl pojedynczy post
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2009, 11:16
KaSzTaN napisał(a):Wyświetl post
No ale chyba jednak nie uwazasz ze to dobry trener bramkarzy? Co tam weszlo napisalo srednio mnie interesuje, moja czestotliwosc na tej stronie to raz na msc przy dobrych wiatrach jak ktos to linka wrzuci, choc tak jest ze gzies napisza i odrazu kazdy powtarza, jakos po fuzji Amici z Lechem nikt odrazu nie psioczyl ze Amica Poznan, tylko to wyszlo po 6 czy tam nawert 12 msc, bo pewnie gdzies to napisal. Ale ja nie mowie o forumowych specach, ja wkleilem co Szamotulski o nim mowi, chyba gosc ma troche pojecia o pilce, nie? A pozatym wiele osob slyszac Kazmierski robic tylko ironiczny usmieszek...

Przy Stignaciu jakos Pawelek broniac w niektorych meczach, czy wchodzac wczesniej za Majdana, bronil bardzo dobrze, dopiero po przyjsciu Kazmierskiego do klubu jego forma szla co raz bardziej w dol. Kolejny przyklad Przyrowski, zanim Skorza przyszedl z Kazimierskim do Groclinu, to Przyrowski byl jednym z najlepszych bramkarzy w lidze, a tu klops nagle loty obnizyl, a w tym sezonie juz duzo lepiej. To chyba jednak o czyms swiadczy...
Ja nie pisze ze Kazimierski to dobry czy zly trener, nie jestem na treningach, nie wiem jak pracuje, zbytnio nie znam sie na trenowaniu bramkarzy. Widze tylko jak Pawelek broni - a broni srednio, wiec domyslam sie ze do czolowki trenerskiej K. nie nalezy.

Ja pokazuje tylko mentalnosc forumowych lowcow sensacji. Przed tym pseudoartykulem nikt zlego slowa nie powiedzial o Kazimierskim, nagle wszystkich olsnilo po przeczytaniu

Wiekszosc i tak pewnie nie ma pojecia o czym pisze, ale jak jest na kogo ponarzekac to sie ciesza i klepia jak mohery pod kosciolem. Skoro tacy znawcy sa, to czemu wczesniej sie nie odzywali ?
No chyba ze na forum ukrywa sie elita trenerska swiata

Co do Przyrowskiego, po odejsciu K. z Groclinu wiekszosc dziennikarzy zakladala sie kto pusci wiekszego babola, Przyrowski czy Cabaj...

Lipiec napisał(a):Wyświetl post
Pawełek byłby więcej wart gdyby mu się kiksy nie zdarzyły i lepiej wybijał piłkę jak ktoś do niego poda...
Kazdy bylby wiecej wart jakby mu sie kiksy nie przytrafialy , a co do podan do Pawelka bylo juz parokrotnie walkowane na forum. Ponadto w ciagu tego sezonu zrobil naprawde spory postep jezeli chodzi o gre nogami
Ostatnio edytowane przez mic : 12.06.2009 o godz. 11:23.
Odpowiedz cytując