Wyświetl pojedynczy post
eMTe
Senior Member

Od: 02.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.06.2009, 19:01
WhiteStarDvisionTheBest napisał(a):Wyświetl post
nie wiem czy ktoś poruszał wczesniej ten temat ale w związku z tym,że Widzew kolejny sezon może spędzić w 1 lidze,zainteresowałbym się Robakiem ciekawe ile by za niego chcieli..no i jakie nastawienie byłoby samego Marcina

Jeśli o pomocników chodzi to dla mnie Pawłowski byłby najlepszym rozwiązaniem ale Zagłębie go nie puści za małe pieniądze..

Obrońca - Paweł Golański ,chyba w tej Rumunii mu się nie podoba i nie wiem czy Steua płaci swoim piłkarzom regularnie,jaki tam jest własciciel każdy wie..Czytałem jakiś wywiad ostatnio i mówił w nim,że chce zmienić klub ale pewnie nie będzie zainsteresowany powrotem do Polski jednak mimo wszystko uważam,że lepszy od Singlara

No a pozycje bramkarza uzupełniłbym Dudkiem..mimo,że nie jest młody to jeszcze 3 sezony na wysokim pozimie by bronił.Szkoda,że pewnie tak jak wyżej wymieniony Golański nie będzie chciał wracac do Polski..

To są takie moje typy które moim zdaniem byłyby dużym wzmocnieniem Wisły ale ich przyjscie raczej nie jest możliwe..
O Golańskim coś wczoraj było, że ma trafić do Bundesligi, a o Dudku dziś, że zdecyduje się chyba na przedłużenie umowy z Realem. Robak? Mógłby być ciekawy. Pawłowski? Jakby się udało byłoby pięknie. Czytałem dzisiaj, że Lech walczy o Jodłowca, który nie chce wyjeżdżać za granicę, a zostać w Polsce. Ze składu Polonii godny uwagi może być ten Mąka.
Odpowiedz cytując