shad napisał(a):

No bez jaj:
http://www.youtube.com/watch?v=ikhHzq47c6s
Teraz mamy dywagować czy mu stanął czy nie? Jaki Jacek jest, każdy wie, jaka jest ta Pani, no to właśnie sobie można ocenić. "Aktorka" do wynajęcia. Pewnie i ją ktoś poszturchał i zwyzywał, ale reszta to Radio Erewań.
|
Jak cie interesuje czy mu stanął to sie po prostu dowiedz.
Ten filmik potwierdza to co napisałem wcześniej - położyła nogi na jego nogi. Ona tam miała taką role, żeby prowokować, tak to sobie wymyślili autorzy programu (są przykłady innych odcinków na Youtube). Idac dalej tokiem twojego rozumowania każda aktorka i aktor to ****a, tak?
Powtarzasz to co TVN i Gazeta Żydowska każą a teraz rozpaczliwie szukasz pseudo argumentów dla obrony tej jedynie słusznej tezy. To jest dobrzy przykład tego specyficznego rozumowania. Pamiętasz Żyda, rabina Michaela Szudricha którego ktoś rzekomo zwyzywał na ulicy w Warszawie? Zanim facet wstał i się otrzepał w Polsce był stan wojenny a przepraszał i ubolewania wyrażał sam prezydent. Nie trzeba było żadnego pisemnego zgłoszenia na policji, obdukcji itd. itp- przykład pierwszy z brzegu.
Ty już z góry (z gazety żydowskiej głównie) wiesz jak było - co tam '"pewnie i ją ktoś poszturchał i zwyzywał" - a ja chciałbym się tego dowiedzieć jak było. "Super Express" powołując się na jej przyjaciółkę, napisał że kobieta po tym jak została zwolniona jakiś czas temu z pracy była w bardzo złym stanie psychicznym i próbowała popełnić samobójstwo. Ta przyjaciółka zaniepokojona poprosiła wtedy policje o interwencję - i to jest fakt.
Wobec powyższego, nie dziwię się jej że nie chciała sprawy w pierwszej chwili nagłaśniać, żeby nie wracać do tego zdarzenia sprzed lat (co właśnie się stało). Poza tym ktoś kto miał jakieś załamanie/depresję potocznie jest uważany za "psychola" i osobę niewiarygodną. "SE" nei ma dobrej reputacji, to jasne, ale ta nagonka na nią jaką rozpętały żydowskie, niemieckie i ubeckie media przypomina najlepsze wzorce z przeszłości. I ciekawa jest relacja tych bezmózgów którzy bez "niezależnych mediów" słowa nie potrafią wykrztusić z sensem - tych "mieszkańców większych miast, wykształconych i młodych..." Jak stado owiec podskakują w powietrzu, mimo że nie ma żadnej przeszkody. Wystarczy że baran podskoczył.
I podtrzymuję co napisałem wcześniej. Obraziłeś ja w stylu Urbana czy Palikota. To jest żenujące i każdy honorowy mężczyzna w takiej sytuacji musi stanąć w obronie tej kobiety i lać po ryju, niezależnie czy to twój błąd-przypadek czy wrodzona niechęć do kobiet.