Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.06.2009, 20:58
orzeu napisał(a):Wyświetl post
miazga
Ale temat nie jest własnością kogoś kto go otworzył, ale należy do wszystkich użytkowników i żyje własnym życiem i nie chodzi o jakis kodeks cywilny.

To jeśli tak jest i nagle np. twórca tematu politycznego powie - mam to gdzieś to zamykamy ten temat? A jeśli nagle 20 założycieli tematów powie dzisiaj żeby je zamknąć? To co wszystkie zamkniemy?

Rozumiem że ten temat mógł być zamknięty z innych powodów przez moderatorów- (budził jakieś chore emocje, napinactwo itd) ale nie że ktoś po roku "doznał oświecenia" i stwierdził żeby zamknąć temat który założył i może nawet potem się tam nie udzielał

Dla mnie samo założenie tematu powoduje że jest on już własnością wszystkich użytkowników forum... i tyle
Inaczej niech sobie każdy pisze swojego bloga... wtedy będzie mógł zamykać, otwierać go do woli

PS
Ja też bym chciał żeby temat "Kumatszym" został otworzony
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 10.06.2009 o godz. 21:25.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując