Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.06.2009, 22:17
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
1q2
Przesyłki pocztowe dla profesora Nowaka z zawartością kału to także dla Ciebie zapewne ściema i zwykła histeria. W moim jednak poczuciu jest to pokłosie akcji "schowaj babci dowód".
Ja rozumiem, że normalnemu facetowi w głowie się nie mieści, żeby trzech bandziorów pobiło Kobietę, też dla mnie osobiście to coś niewiarygodnego i niespotykanego, ale reakcja policji i mediów wobec tego to po prostu... kundlizm pospolity.

Natomiast zachowanie pobitej Kobiety jest dla mnie w pełni zrozumiałe, jest po prostu przerażona, ma świadomość tego, że te zbiry muszą ją dobrze znać i po prostu obawia się żeby sytuacja się nie powtórzyła.
Były różne przypadki - choćby walnięcie Jaruzela kamieniem w głowę czy tajemnicze dźgnięcie nożem Korwina.
Dla mnie kundlizm to robienie z tego wielkiej afery politycznej, gadanie totalnych bzdur o możliwym nasłaniu na nią kogoś przez PO - jest to taki absurd że aż szkoda to komentować.Kundlizm to wykorzystywanie też tego przez Jarusia w tak ohydny sposób że aż się wierzyć nie chce że nie było to dokładnie zaplanowane.

Jeśli została poturbowana a całkiem możliwe że tak było - to współczuje jej ale to co odwala po tym zajściu to w pale się nie mieści.
Napastników w zasadzie nie widziała ale wie że wyglądali na inteligentnych(w domyśle ktoś z PO) - po prostu szczyt i tylko taki jeden 'kwiatek' wystarczy byśmy domyślali się o co chodzi w tej sprawie.Jej motanie się w zeznaniach jest po prostu komiczne.Wolała łazić od programu do programu niż pójść na policję i wywiadami się tak strasznie zmęczyła że olała sprawę - działając wbrew jakiejkolwiek logice.
Teksty o jakiś adwokatach(gdzie do tej sprawy adwokat) , lekarzach co nie chcieli jej pomóc(jacy?gdzie?) - gadanie coraz to nowych rzeczy(była w szpitalu/nie była) - Dzwoniła po 6 h bo była w szoku , potem że dzwoniła wcześniej tylko się dodzwonić nie mogła.Robienie z siebie jakiejś wielkiej celebryty która przecież nie pójdzie na komisariat złożyć zeznań i napierdzielanie na policje gdzie nie zrobiła nic by mogli pracować - ani nie zgłosiła pobicia zaraz po , ani nie poszła do lekarza, ani nie poszła na policje w ten sam dzień , olała też niedziele.W poniedziałek też nie było problemu aż tu nagle się pojawił.

Dla tego mamy Jędrek inne pojęcie 'kundlizmu'.To że faceci leją kobiety to niestety się zdarza a nie coś niespotykanego - to że tacy damscy bokserzy mogli głosować na PO to też nic niezwykłego, tyle że niezwykłe jest robienie z tego nie wiadomo czego i to że pobita w żadnym wypadku nie chce by sprawcy zostali złapani a jedyne co robi to lansuje się i sugeruje winę PO w tym wszystkim, co jest kompletnym absurdem.

Pokaz mi gdzie PO nawołuje do lania swoich przeciwników politycznych a zwrócę honor - chyba że sam fakt że ktoś kogoś potarmosi ,wykrzykując obelgi na partie z której dana osoba się wywodzi , jest powodem obarczania tej czy innej formacji.

Jak ktoś kto sam siebie nazywa się kibicem Wisły, dźgnie nożem kibica Cracovii , to rozumiem że winnym jest Cupiał, Wilczek , RN a może trener i zawodnicy?
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 09.06.2009 o godz. 22:23.
94 - Allah Akbar!!