Wyświetl pojedynczy post
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.06.2009, 21:21
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Jak patrzę na skład młodzieżówki, to muszę przyznać, że chce się człowiekowi żyć i patrzeć przez lekko różowe okulary w przyszłość. Mam nadzieję, że takie postacie jak Małecki, Rybus, Krychowiak czy Glik w niedługim czasie zadebiutują w kadrze seniorskiej.
Tak tak. Różowe okulary. Polska U-21 - Liechtenstein U-21. Wynik 2:0. Już widzę ten debiut w kadrze seniorskiej po wygranej z kelnerami. Małecki jedynie nie wiem co tam robił bo powinien się zgrywać w RPA z pierwszym zespołem. (tylko jaki to był "pierwszy" zespół....)

wislacki napisał(a):Wyświetl post
Leo ma u mnie poparcie
Popieram.
Pismaki (ci co uwielbiali Leo przed EURO) i żelbetonPZPN powinni przestać siać ferment

wypowiedzi po meczu napisał(a):
Leo Beenhakker: - W pierwszej połowie zagraliśmy tak samo źle, jak z RPA. Na szczęście w drugiej części było dużo lepiej i nie przegraliśmy tego spotkania. Jestem strasznie rozczarowany tym zgrupowaniem. Ale zawsze wiedziałem, że Polska ma problemy z meczami w czerwcu. Dlatego w tym terminie nie graliśmy spotkań eliminacyjnych. Kalendarz ułożyliśmy tak, żeby w tym terminie wypadł mecz towarzyski.

Michał Żewłakow: - Cieszę się, że to już skończyło. To było dziesięć dni męczarni. O tych dwóch meczach chcemy już zapomnieć. Chodziliśmy tu struci, zdenerwowani, nakręcaliśmy się niepotrzebnie. Na to wszystko złożyło się wiele czynników - skład w jakim przyjechaliśmy, miejsce i termin. Nie chcę już więcej czegoś takiego przeżyć. I Stęskniliśmy się za Wronkami.

Marek Saganowski: - Anglicy i Holendrzy nigdy by nie zagrali na takim stadionie. To tak jakby oni przyjechali do Łodzi i kazałbym im grać na stadionie między blokami w Retkini. To nie jest brak szacunku? Pokazuje to jednak w jakim miejscu się znajdujemy.
pysio napisał(a):
reprezentacja pod wodzą Janasa:

PEWNY AWANS DO MISTRZOSTW ŚWIATA

reprezentacja pod wodzą Leo:

farciarski awans do mistrzostw europy
na czym opierasz swoją teze?
Odpowiedz cytując