Temat: Praca
Wyświetl pojedynczy post
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.06.2009, 18:43
pozdi91 napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie odnośnie wyrobienia książeczki sanepidowskiej. Czy mogę pójść do któregokolwiek urzędu/przychodni gdzie się je wyrabia, czy istnieje jakiś przydział punktów np. ze wzgl. na miejsce zamieszkania? I co za tym idzie ile teraz może trwać wyrobienie i oczekiwanie na wydanie książeczki?

Druga część pytania dotyczy pracy na hali lub magazynie w supermarkecie, dokłądnie Real na Bora Komorowskiego. Jeżeli ktoś ma jakies doświadczenia lub informację bardzo proszę o kontakt na PW.

Pozdrawiam.
Nie ma przydzialu zadnego. Idziesz do sanepidu na prądnicką,napierw do kasy,gdzie placisz za badania,nosisz kał 3 dni pod rzad,idziesz tam znowu po wyniki,ja mialem po 5 dniach.Niepamietam,ale chyba za badania ok 70zl sie placi.Potem bierzesz wyniki,kupujesz ksiazeczke sanepidowska w kiosku pod sanepidem i idziesz do jakiegokolwiek lekarza medycyny pracy,zeby po prostu wyniki Ci wpisal do ksiazeczki.U tego lekarza medycyny pracy placi sie za to ok 50 zł,ale na szczescie u tej lekarki gdzie ja bylem studenci nie placa

Wiec mi to zajelo 3dni badan +5 dni oczekiwania na wynik i w ten sam dzien zalatwilem lekarza med.pracy
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując