bartek89TS napisał(a):

http://www.sport.pl/pilka/1,65029,67...z_Irakiem.html
Jak dla mnie to jest śmieszny skład...Nie wiem co w w kadrze robią tacy zawodnicy jak: Polczak,Wilk,Peszko,Bosacki,Trałka,Lewandowski,Rze źniczak,Bandrowski,Roger,wiem że nie wszyscy mogli przyjechać i mam nadzieje że na mecze EL.MŚ ta 11 i cała kadra będzie całkowicie inna,jak dla mnie żelazna "11" jest taka: BORUC-BASZCZYŃSKI(jak wyzdrowieje)/ewentualnie można też na prawo przesunąć Błaszczykowskiego,świetnie radził sobie na prawej obronie w meczu z Panathinaikosem,środek obrony:ŻEWŁAKOW,GŁOWACKI,lewa strona obrony, DUDKA,PIOTREK BROZEK LUB KRZYNÓWEK,prwa pomoc:BŁASZCYKOWSKI LUB OBRANIAK LUB MAŁECKI,środek pomocy:M.LEWANDOWSKI,GARGUŁA LUB MURAWSKI,lewa pomoc:SMOLAREK LUB EWENTUALNIE JEDEN Z TRÓJKI KTÓRĄ WYMIENIŁEM W PROPOZYCJACH PRAWO-SKRZYDŁOWYCH,atak: PAWEŁ BROŻEK,IRENEUSZ JELEŃ.Oczywiście wszyscy wymienieni powyżej powinni dostać powołanie a poza nimi powołanie otrzymać powinni tacy piłkarze jak:FABIANSKI,PRZYROWSKI,JODŁOWIEC,GOLIŃSKI,BOGUSK I,JANCZYK,KOKOSZKA(?)
|
Zapomniałeś dopisać jeszcze Sobola, Cantoro i koniecznie Pawełka...
Garguła-->człowieku nie wiadomo czy gość po kontuzji będzie prosto biegał a ty go dajesz od razu do repry.
Ale grają padlinę z Irakiem, jesteśmy taktycznymi zerami.