Wyświetl pojedynczy post
bbbnba
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.06.2009, 15:24
Krissu napisał(a):Wyświetl post
(...)
A byłby?
Warunki mial jedne z lepszych w Polsce, wiec bardzo mozliwe, ze wiekszosc trenerow z gornej polki dalaby rade, ale tak naprawde nie wiem tego ja i nie wiesz tego Ty. Dziwne, ze Smuda jakoś nie ma wątpliwości.
Cytat:
Już Frania nie lubicie? :(
Oboz "antysmudowy" () byl aktywny przez caly okres 3 lat. Niezaleznie od wynikow i stylu gry. Po prostu pewne osoby wiedzialy o nim nieco wiecej i od czasu do czasu dzielily sie tymi wiadomosciami (o dziwo osoby te wymieniły wady Smudy po jego przyjściu i te spostrzezenia idealnie pokryly sie z wnioskami Rutkowskiego). Takze nie boj sie, troche konserwatystow mamy na pokladzie, choc, jak wszedzie, zdarzaly sie tez choragiewki.
Cytat:
"Latem 2008 zaczęło iskrzyć a w ciągu sezonu to się pogłębiało"
Nie chce mi się wierzyć, że gdyby atmosfera między Smudą a Rutkowskim byłaby taka zła to pismaki by jej nie wyniuchały.
Nie pamietam dokladnie, czy bylo o tym glosno w mediach, ale z tego co kojarze wlasnie latem byly jakies tam niesnaski miedzy zarzadem, a trenerem. Np. o to, ze Smuda nie chcial Stilica, za to bardzo naciskal na transfer Turiny (z ktorego podobno cos przytulil).
Cytat:
"Wiadomo ile klub zrobił, żeby ściągnąć Arboledę"
Nie przeczę, ale gdyby nie Smuda to Arboleda pewnie nawet nie spojrzałby w stronę Poznania.
Moze i tak, ale wydaje mi sie, ze gdyby zobaczyl niezle sianko spojrzalby i na Pruszkow. Nie oszukujmy sie, ale dla pilkarzy wielkosc kontraktu jest najwazniejsza.
Cytat:
Albo gość najpierw mówi, że jest daleki od wpływania na trenerów jeśli chodzi o wybór składu a chwilę później płacze, że bałkańce nie dostały szansy.
A co ma piernik do wiatraka? Przeciez Rutkowski nie ingerowal w sklad podczas trwania sezonu, wiec teraz chyba moze sie na ten temat wypowiedziec?
To po prostu obalanie kolejnego mitu stworzonego przez Smude pt. "krotka lawka". Dostlal zima 3 graczy z ktorych ani razu nie skorzystal (no, raz chyba Golik wbiegl na kilka minut meczu z Ruchem)! I to nawet w sytuacji, gdzie kontuzjowany byl jeden z napastnikow, a wszyscy doskonale widzieli, jak radzi sobie samotny Lewandowski i cala druzyna bez drugiego napadziora. Argumenty w stylu "pewnie mieli za male umiejetnosci" jakos do mnie nie trafiaja, bo skad mamy to wiedziec, skoro owi gracze mogli sie sprawdzic jedynie w meczach ME (gdzie grali w zespole slabych pilkarzy)? To, czy sie nadaja, czy nie dowiemy sie pewnie w przeciagu kilku tygodni, bo Zielinski w przeciwsienstwie do Smudy nie jest przyzwyczajony do 13 tych samych pilkarzy.

Konczac, dwa slowa nt mistrzostwa, bo widze, ze feta wciaz trwa Co kilka wypowiedzi czytam "NO KTO WYGRAL, NO POWIEDZ?!", "GDZIE WASZ MISTRZ" takie typowe, leciutko wiejskie (jak to lubicie nam wypominac) zachowanie. Wiec aby skupic sie na normalnej dyskusji i wyjsc z tej piaskonicy do ktorej nas mocno ciagniecie - GRATULUJE MISTRZOSTWA. BYLISCIE DRUZYNA, KTORA GRALA NAJROWNIEJ PODCZAS CALEGO SEZONU, CZEGO EFEKTEM BYL ZASLUZONY TYTUL Mam nadzieje, ze spowodowalem co najmniej 5 orgazmow i przejdziemy teraz do normalnej wymiany informacji oraz opinii
Ostatnio edytowane przez bbbnba : 09.06.2009 o godz. 15:27.
Odpowiedz cytując