Wyświetl pojedynczy post
Prezydentowa
Miodek

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.06.2009, 14:49
To może ja zaprotestuję, że nie życzę sobie hamowania tej całej Natury 2000? Mieszkam w Pychowicach, więc mnie to też dotyczy. A, zaprotestuję sobie, bo jak projekt będzie zahamowany, to Wy się wybudujecie, a mi się to nie podoba, bo chcę mieć dalej łąki i las za domem i święty spokój. I co? Takie samem mam podstawy. "Bo ja chcę". Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, kolego. Ty chcesz się budować, a ja nie chcę, żebyś się budował, bo mi się podoba tak, jak jest. A projekt N2000 zapewni mi, że dalej będę miała las za siatką.
[Dla tych co celowści mojej specyficznej argumentacji - tak, to są ironiczne argumenty "bo ja tak chcę"]

A i jeszcze jedno. Nie wklejaj tych cytatów "oburzonych właścicieli działek", bo to nic nie znaczy. U mnie też jakiś dziennikarzyna na rowerku był. I nie tylko u mnie i gwarantuję Ci, że wypowiedzi w stylu "jestem za, bo cenię sobie spokój" jest co najmniej tyle samo - dlaczego nie zostały opublikowane, lub zostały zmienione? Przystopuj z wywoływaniem skandalu, bo to jest nudne.
Ostatnio edytowane przez Prezydentowa : 09.06.2009 o godz. 14:58.
Odpowiedz cytując