bbbnba napisał(a):

|
To przeczytaj jak wypowiada sie Smuda po odejsciu z Lecha. Obwinia wszystkich dookola tylko nie siebie. Wg niego on odpowiadal za udane transfery, a zarzad za krotka lawke itd.
|
Czytałem. Smudzie też nie wierzę - prawda zapewne leży gdzieś po środku.
bbbnba napisał(a):

|
Gdyby ktos nie interesowal sie pilka po takim wywiadzie mogl stwierdzic, ze gdyby nie Smuda nie byloby tego Lecha, ktory jest obecnie
|
A byłby?
bbbnba napisał(a):

|
Smuda ponosi spora czesc odpowiedzialnosci za taki stan rzeczy i gdyby nie jego gburowate, pyszalkowate wypowiedzi prezes Rutkowski na pewno nie wspomnialby o nim w wywiadzie.
|
Już Frania nie lubicie? :(
Być może tak rzeczywiście było jak mówi Rutkowski, ja tam bardzo średnio orientuję się w kwestii tego co dzieje się przy Bułgarskiej, ale mam kilka spostrzeżeń:
"Latem 2008 zaczęło iskrzyć a w ciągu sezonu to się pogłębiało"
Nie chce mi się wierzyć, że gdyby atmosfera między Smudą a Rutkowskim byłaby taka zła to pismaki by jej nie wyniuchały.
"Wiadomo ile klub zrobił, żeby ściągnąć Arboledę"
Nie przeczę, ale gdyby nie Smuda to Arboleda pewnie nawet nie spojrzałby w stronę Poznania.
Albo gość najpierw mówi, że jest daleki od wpływania na trenerów jeśli chodzi o wybór składu a chwilę później płacze, że bałkańce nie dostały szansy.