Wyświetl pojedynczy post
prawnik25
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.06.2009, 20:09
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
@prawnik

pierwszy mecz po ich przyjściu do Wisły

http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=87906

faktycznie musieli mieć takie zaległości treningowe że szok. Większe niż Beto.

Tak, tak, wiem że należysz do tego grona którzy wiedzieli że Dawidowski to będzie totalny niewypał, że Lewandowskiego trzeba było brać nawet za 2 mln euro, że Beto nie sprawdzi się w polskiej lidze, że Marcelo będzie jednym z najlepszych stoperów, ja wiem że ty wszystko przewidziałeś i nigdy nie pomyliłeś się w swoich osądach. Ech, niektórzy są niereformowalni.

PS. Post wyżej napisałem ci kto ile grał i nie nazwałbym to wiecznie kontuzjowanym (Kukiełka - 14 z 19 meczy) czy wpierdzielaniem kiełbasek na trybunach.

PS2. Wtedy jeszcze Jacek Kowalczyk do nas przyszedł, wtedy zapowiadał się na świetnego obrońce. Tak tak, wiem że też przewidziałeś że nie sprawdzi się w Wiśle.
No i co z tych wielkich zawodników zostało pytam się uprzejmie- żaden zawodnik nie stanowił o sile swojego zespołu przed przyjściem do nas (mowa o tych Polakach grających na zachodzie), Kowalczyk, Kwiek zrobili kariery po zbóju podobnie jak Kukła, ktory sportowo był za słaby na Wisłę o tym jakoś nie pamiętasz. W swoim pierwszym występie Kłosik zaliczył kiksa po którym przeciwnicy strzelili bramkę, jego fenomenalna gra z Tibilisi przejdzie do historii!!!
Odpowiedz cytując