mr_kwolf napisał(a):

Jeżeli dla ciebie Majdan, Kłos, Kukiełka, Dawidowski czy Zieńczuk to dla ciebie nie były wzmocnienia (mówie jak to było ocenianie w momencie ich przyjścia do Wisły a nie jak to wyszło w praniu) to .
A co do Skorży to skąd wiesz jak on odbiera całą sytuacje w klubie?
Ponadto na czym opierasz swój pogląd że z roku na rok Skorża dostaje coraz słabszy zespół? Na tym że w rubryce przyszli nie ma nikogo za ponad milion euro?
|
O czym ty mówisz Majdan grał wtedy w Izraelu lub Turcji i mieli go dość, Kłos wpierd....alał kiełbaski na trybunach Fritz-Walter-Stadion, Dawidek już był kontuzjowany, o Kukiełce nie wspominając. A co do Zieńczuka poziom ligowy nic więcej. I Ty mówisz o wzmocnieniach czego? pomijając już fakt że przychodzili do nas z zaległościami treningowymi, i trener nie mógł z nich w pełni korzystać...
Nie wiem jak Skorża to odbiera, ale na pewno w nie tak infantylny sposób jak ty próbujesz to mi insynuować..
Faktycznie beznadziejne wzmocnienia (dla mnie pseudowzmocnienia) - nikt z którym wtedy rozmawiałem nie uważał ich przyjście za cokolwiek dobrego w kontekście LM