Leonardo_da_Vinci napisał(a):

|
Kogo byście polecili na prawą obronę do Wisły w miejsce Baszcza? mam 14mln euro do wykorzystania, ale żaden z lepszych piłkarzy nie chce do mnie przejść... I jeszcze pytanie, dlaczego moim zawodnikom nie wzrastają w ogóle atrybuty?
|
Na prawa obrone :
Jan Lecjaks 18 lat (Viktoria Pilzno) - Trzeba grac na duzej bazie i na latce 9.0.3 ale to co ten koles wyprawia na obronie to przechodzi ludzkie pojecie

Po 3-4 latach gra albo w MU albo w Barcelonie...Co ciekawe przechodzi spokojnie do naszej ligi

Juz na starcie nadaje sie na podstawowego zawodnika Legii czy Wisly. 300 tysiecy funtow to chyba nie jest duza cena za takiego grajka.
Tamas Kadar 18 lat (Newcastle) - Doskonaly zawodnik o wielkim potencjale.Przechodzi do naszej ligi o ile ma sie juz jakies sukcesy na arenie miedzynarodowej i zaproponuje mu sie odpowiednie wynagrodzenie. Wiem ze to lewy obronca ale i tak go kup bo zarobisz na nim krocie
Olexsandr Gusarov 25 lat (Szachtar) - Na nasza lige wystarczajacy Wyciagnalem go za darmo ale moze gosztowac grosze.
Marco Faraoni 16 lat ( Lazio ) - Kupilem go w drugim sezonie za 700k. Melodia przyszlosci ale po 2-3 sezonach bedzie swiatowej klasy obronca.
PS: Za kazdym razem jak gram to Wisla kupuje Pawla Rachwala i zawsze okazuje sie on objawieniem ligi, a jego cena rosnie z dnia na dzien mimo ze ma juz swoje lata
Moglbym tak wymieniac w nieskonczonosc tyle ze ja mam juz obstawione prawe skrzydlo obrony:
Gusarov,Jarzebowski,Faraoni. Po sezonie zmieniam ale pewnie na newgenow bo obroncy strasznie drodzy sie zrobili
Napastnikow najlatwiej sie szuka