Wyświetl pojedynczy post
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.06.2009, 17:59
wisl@k_TS napisał(a):Wyświetl post
I jeszcze moje pytanie, nie za bardzo śledzę wydarzenia w reprezentacji Polski, więc proszę o oświecenie: dlaczego Paweł Brożek nie pojechał do RPA? Z tego co wiem, to żadnej kontuzji nie ma przecież...
Ma, nie ma.... oficjalnie nie pojechał,bo jakaś tam kontuzja mu się przytrafiła w trakcie meczu ze Śląskiem.Dlatego też opuszczał mecz przed końcem. Akurat Paweł dobrze,że nie pojechał. Może i by coś strzelił,ale ani to mecz o punkty,ani nic,a Paweł powinien całkowicie wyleczyć swoje kolano,bo najbardziej to on będzie Wiśle potrzebny w połowie lipca
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując