1q2 napisał(a):

|
wiślak68 - odróżniaj mniej czy bardziej żałosne gierki od totalnego żerowania na ludzkiej śmierci.Ja już pisałem o tej sprawie(porwania a nie szukania winnych) jakiś czas temu - co lepsze, żona czy konkubina ,tego człowieka, jest tak samo zniesmaczona tym co BBN opublikował.Są granice - Przy Blidzie LSD je przekroczył, teraz to one poszły się jebać dokumentnie i nie bardzo sobie wyobrażam coś bardziej obrzydliwego.
|
Obawiam się że różni nas kwestia wrażliwości. Coś co Tobie wydaje się dopuszczalne (jak to określasz: mniej czy bardziej żałosne gierki) dla mnie jest totalnym upadkiem. I vice versa.
Nie znam raportu BBN dlatego trudno mi sie do niego bezpośrednio odnieść wiem natomiast (powiedzmy że z różnych źródeł) że sprawa z zakładnikiem w Pakistanie została spieprzona przez MSZ i osobiście przez Radka, męża swojej żony, Sikorskiego w sposób absolutnie beznadziejny. I krytyka/piętnowanie ministra w tej sprawie jest jak najbardziej wskazane chociażby dlatego żeby uniknąć podobnych kompromitacji w przyszłości. A niestety MSZ pod wodzą tego pożal się Boże ministra to tykająca bomba zegarowa której wybuch moża nas wszystkich kosztować bardzo dużo.
Zastanawia mnie też dlaczego razi Cię żerowanie na ludzkiej śmierci w przypadku SLD i Blidy a zapominasz że pod ten sam case podczepiła się PO. Czyli co: SLD i PiS nie może a PO tak bo w ich przypadku to są tylko "mniej czy bardziej żałosne gierki?"
Każdy z nas ma jakieś poglądy które powodują że trudno mu być obiektywnym. Dobrze by natomiast było aby przy formowaniu swoich kategorycznych sądów pamiętać o tej swojej ułomności.