Yo!
Wymęczył mnie ten mecz. Zacznę może od poziomu komentarza meczowego... Drętwy jak psi fallus. Darcie się na cały regulator "Krzynóweeeeeeeeeeeee eeeeeeeeek" nie spowoduje dodatkowego podkręcenia piłki, no ale cóż. Jeżeli zaś chodzi o "buczenie" kibiców, to ja w ogóle piłkę afrykańską lubię i tamtejszy klimacik. Już się nie mogę doczekać PNA i kilku godzinek z Eurosportem - tam jednak lepsza realizacja, komentarz no i wiedza o tej piłce w odróznieniu od TVP - z resztą, o czym tu gadać... Ale fakt, że głowa jakiejś afrykańskiej sarenki powaliła mnie z dywanu na parkiet... ;-)
Polacy zagrali kichę totalną. Kiedyś holenderska myśl szkoleniowa słynęła z Footballu Totalnego, w europie takie firmy jak AJAX, PSV i FEYENOORD robiły dobry show. Reprezentacja grała cudownie (Holendrzy), a jak przegrywała to cała Europa płakała, bo się im kibicowało... A dziś? Dno... Dlatego też z tego to miejsca chciałbym najserdeczniej podziękować LeoWhyForMoney za jego trud i pracę z naszą Reprezentacją A, B i C i poprosić go o złożenie dymisji już po wtorkowej porażce z Irakiem, bo nie chcę nikogo martwić, ale Arabowie się po nas przejadą jak ruski buldożer po kresowej stodole. Irak gra z pasją (co jest dla nas bardzo złą informacją) i polotem, a braki techniczne nadrabiają walecznością. Dla nich to sprawa narodowa teraz po wojnie... Nasi mają nosy w katalogach biur podróży... Będzie łomot...
W ogóle to całe to "zgrupowanie" to farsa. Ludziom trzeba dać odpocząć i bardzo mnie to cieszy, że Wiślacy mają spokój od tego syfu na drugim końcu świata... Ciekawe jakie zdjęcia z wakacji przywiozą dziadki z PZPN...