Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.06.2009, 12:06
0 22 napisał(a):Wyświetl post
To Tylko Ja - Ale ja nie fantazjuje, tylko jestem realistą i widze. Nie ma współpracy z FC, nie ma współpracy z kibicami, są masakrycznie drogie bilety. Nie ma w obecnej sytuacji szans na zapełnienie takiego stadionu. Pewnie pójdą po rozum do głowy, bo pierwszej rundzie, gdy stadion zapełni się raz, a tak 50-60%.
ale właśnie cały czas o tym mowa, że stadion Legii może być spokojnie zapełniany, gdy tylko ITI w końcu zrozumie, że musi współpracować z kibicami, a nie rzucać im kody pod nogi.
Z Twoich postów wynika co innego- a bo 20% to przyjezdni, 50% to się piłką nie interesuje. Ty zakładasz, że wcale nie da się zapełnić tego stadionu (może źle wnioskuję po Twoich komentarzach, ale takie mam wrażenie)

Ceny w dół, zdrowa atmosfera na linii zarząd-kibice i stadion spokojnie będzie wypełniany w tych 80-90 %, a na ważniejsze mecze biletów będzie brakować już na kilka dni przed spotkaniem.

pierwsza próbka cen biletów które szykuje dla nas ITI będzie miała miejsce na otwarcie stadionu w meczu z Arsenalem. Rywal godny, ale jest to tylko mecz towarzyski- już czuję, że najtańsze bilety będą po 40 zł za bramkę.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 06.06.2009 o godz. 12:08.
Odpowiedz cytując