Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.06.2009, 23:24
1q2 napisał(a):Wyświetl post
W okrągłym stole brali udział liczący się opozycjoniści a nie ulegli - że można było to lepiej rozegrać, nie przeczę, tyle że to akurat jest zmora tak różnych ważnych zdarzeń jak i życia codziennego.Ile razy wypominałeś sobie po czasie że mogłeś coś o wiele lepiej/inaczej zrobić.?

Tak na marginesie, to akurat byłem w podróży jak nasz prezydent wygłaszał orędzie dla partii brata/przemowę z okazji 4 czerwca.Nie ukrywam że go nie znoszę, ale takiego bełkotu tom dawno nie słyszał.'Cudów nie ma - wszystko ściema' - jakbym słyszał żuli z pod sklepu.(gdzie żeby nie było - przemowę słyszałem w całości a ten fragment to tylko wisienka na torcie)+ jak nie wiele mnie rusza - BBN i raport że za śmierć kolesia obciętego przez talibów, odpowiada rząd - ja .......e, to nawet nie jest rynsztok..Nigdy nie miałem ani cienia wątpliwości że to są chorzy ludzie ale to , przy całej żenadzie z obydwu stron , to jest coś czego nasz kraj jeszcze nie doświadczył.
Rynsztok?

To jak określisz popisy posła Palikota czy chociażby dzisiejsze plakaty PO (te ze świńskimi zadami)?

"PiS traci u mnie resztki sympatii przez tę anty-kampanię, mającą jawne poparcie Jarosława, który w wywiadach oficjalnie mówi o porzuceniu kampanii spokoju - trzeba być debilem żeby do takich rzeczy przyznawać się w wywiadach. Masakra, oni nie mają jakiegokolwiek wyczucia marketingowego."

Nie jestem specem od marketingu ale wydaje mi się że skuteczność kampanii PiS będzie można ocenić w niedzielę wieczorem. Po przedstawieniu wyników wyborów. Podobno według sondaży wcale nie jest z PiS tak źle.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 05.06.2009 o godz. 23:29.