Wyświetl pojedynczy post
GemHZR
Senior Member

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.06.2009, 19:44
Jaki mus? To jest ekonomiczne porażenie mózgowe. Miejsca 35-50 nawet 60zł sprzedawały się do tej pory 1 dnia od kiedy jest doping. Patrzyłem w necie zawsze, bo też chciałem kupić za 35, ale nie było, bo na karnety się sprzedały poza jednostkami.
Za to od 75zł zostawały wszystkie poza tymi co się sprzedały na karnety. Wniosek jest prosty, stosunek zamożności ludzi nie jest taki jak teraz na Legii 70% drogich biletów tylko odwrotny, jak tego nie zrozumieją to ani nie zarobią, ani nie zapełnią stadionu. Euro tu nic nie pomoże, zwłaszcza jeśli ich tagetem są ludziki co czytają Wybiórczą i oglądają TVN. Nie zmienią poglądu ludzi na kibicowanie polskiej lidze w pół roku, kiedy prali mózgi w przeciwnym kierunku przez 10 lat.
Napewno są ludzie którzy mówią "jak będzie nowy stadion to przyjdę z całą rodziną, bo teraz dostane cegłą w głowę". Ale przecież to właśnie nie jest target o którym marzy ITI, ten który zapłaci 60zł za bilet, więc krąg się zamyka na kwestii wysokości cen, a nie "mody". Jak mam wziąć rodzinę na pokaz paralityków za 200zł, a iść do kina za 80 to wybiorę to drugie, nieważne czy jestem w Warszawie, Krakowie czy Kielcach.
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
Odpowiedz cytując