Wyświetl pojedynczy post
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.06.2009, 19:16
HEDu napisał(a):Wyświetl post
Clement Matawu, reprezentant Zimbabwe, zaczął grać dopiero od niedawna w Podbeskidziu, dobra technika ale 'stary' bo 26 lat. Może grać na lewej pomocy i ofensywnym pomocniku
zajacek napisał(a):Wyświetl post
Chrapek ? Nie widziałem, czytałem jeno, więc nie będę się wymądrzać. On trochę malutki, a kurd...oops...niewysokich piłkarzy mamy już dostatek.
Choć może to metoda - niech razem zagrają Mały Boguski Ćwielong Jirsak i Chrapek
Pozwoliłem sobie dzisiaj obejrzeć fragment meczu Podbeskidzia ze Zniczem- teoretycznie spotkania o baraże do ektraklasy. W założeniu chciałem ogladać do końca, ale po prostu nie dałem rady. Poziom był tak żałosny, że po dwudziestu minutach musiałem wyłączyć telewizor. Ludzie, my nie możemy ściągać dwudziestoparoletnich piłkarzy z nadzieją, że za dwa lata będą się nadawali do ekstraklasy. Druga rzecz, ktoś tu sugerował żeby ściągnąć bodajże Biskupa, bo to drugi Ćwielong- to jest bardzo dobry argument, ale przeciwko transferowi, a nie na jego korzyść. Swoją drogą Biskup też już ma na karku dwadzieścia sześć albo i dwadzieścia siedem wiosen.

Ogólnie lubię tutaj wejść i poczytać różnych speców od FM-a i wielbicieli TM.de, zawsze jest się z czego pośmiać, a od czasu do czasu nawet trafia się jakaś sensowna propozycja. Ale przymierzanie do naszego klubu pierwszego lepszego grajka, który raz prosto piłkę kopnął, nie jest ani zabawne ani tym bardziej konstruktywne.

edit
@zajacek- twój post po prostu się nawinął , a nie chciało mi się szukać adekwatniejszego. Tutaj cały czas dysputy o Chrapku, a koleś dwóch celnych podań w jednej akcji nie jest w stanie wymienić. I to na poziomie pierwszej ligi, to co tu mówić o Ekstraklasie, czy pucharach europejskich. Od takich wynalazków sto razy lepiej dać szansę naszej młodzieży.
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 06.06.2009 o godz. 04:34.
Odpowiedz cytując