Inubis napisał(a):

|
A moim marzeniem jest kupno Grosickiego, z tego co wiem Jaga chce go wykupić z L, a my moglibyśmy wykupić go z Jagi ;] Bo gdyby Legia dowiedziała się że go chcemy to by pewnie u nich został.Grosik jest szybki ma zwód ciągnie grę do przodu jak nikt w naszej lidze.Ktoś taki na ławce i czasami w pierwszym składzie jest nam potrzebny.Wchodzi w trudnych momentach rozrusza grę, świetny zawodnik i przyszłościowy ;D w końcu legia nam wzięła tak kiedyś Surmę.
|
Nie ma takiej opcji w ogóle i już Ci tłumaczę dlaczego. Pomijając fakt że koleś jest byłym legionistą co w moim odczuciu dyskwalifikuje go z miejsca należy pamiętać, że prezes Jagi Ireneusz Trąbiński spłacił hazardowe długi Grosika swoimi prywatnymi pieniędzmi. A Pan Prezes, o ile mi wiadomo świetnie umie pilnować swoich interesów i istnieje duże prawdopodobieństwo, że w jakiś sposób się zabezpieczył przed próbami podkupienia tego zawodnika (Kamilek siedzi u niego głęboko w kieszeni krótko mówiąc). Jeżeli więc Kamilek gdziekolwiek przed końcem swojego kontraktu odejdzie to raczej za granicę i to za grubą kasę. Przypominam że mówimy o klubie który za Szczota wziął prawie 500k ojro, a różnica klas między Szczotem a Grosickim jest zauważalna nawet dla całkowitego dyletanta. Możesz mi zarzucić że sugeruję się plotkami i różnymi historyjkami z dupy ale sądzę, że akurat w tej plotce ziarnko prawdy jest sporych rozmiarów.