Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.06.2009, 10:44
djjamajczyk napisał(a):Wyświetl post
W kwalifikacjach LM II rundę powinniśmy przejść bez najmniejszych oporów .

W III nie MOŻEMY wpaść na FC Salzburg i Omonie Nikozja (oba zespoły klasa Wisły ew. troszkę wyższa-Salzburg , niższa-Omonia) ,bo szansę z tymi zespołami są 50/50 inne powinny pokonane przez nas z mniejszym ( np.NK Maribor ) lub większym (drużyny skandynawskie które będą w 1/2 sezonu).

Kalmar czy Staebek ? Wielką jakość Szwedów przypominają mi mecze Elfsborg Boras z Legią przed kilku laty, a Norwegowie dołują w lidz, az miło, więc bez przesady wolałbym ich niż Salzburg czy APOEL gdyż Omonię możemy spotkać dopiero w przypadku wypadnięcia do Ligi Europejskiej...........
djjamajczyk napisał(a):Wyświetl post
IV runda to realne szansę mamy tylko z Partizanem Belgrad i Slavią Praga . Nie wiem czy niektórzy już zupełnie nie wiedzą kto gdzie gra czy myślą że nasze kluby są tak mocarne - popatrzcie na skład nawet nie Olympiakosu z którymi mamy żadne szanse ale nawet FC København(np.Zdeněk Pospěch , Jesper Grønkjær czy Libor Sionko. ) czy Lewski Sofia.
Większość prawi ,że teraz LM jest łatwa - fakt jest Zdecydowanie łatwiejsza , lecz trzeba mieć masę szczęścia żeby nie zaliczyć już "kwiatków" w III rundzie LM , nie mówiąc o IV.
Bez wzmocnień teoretycznie słabe Inter Turku które będzie "na gazie" może nam narobić dużoo kłopotu nie mówiąc już o obśmianym na naszym forum Kalmar FF ,
Dlatego radzę zachować troszkę zdrowego rozsądku i pokory bo bez wzmocnień może być komedia w LM .
No, jeżeli stawiasz wyżej Kopenhagę czy Lewskiego niż Slavię, która dosyć regularnie grywała w Lidze Mistrzów to gratuluję. Co do Olympiakosu to Anorthosis też nie miał szans - sam twierdziłem że nawet po porażce 3:0 na wyjeździe, u siebie ich rozniosą. A jednak to Cypryjczycy grali w LM z niezłym nawet skutkiem....Poza tym Olympiakos będzie przed sezonem......
Najbardziej niechciane losowanie: Debreczyn, Salzburg i OLympiakos/Partizan (Jugole zawsze potrafili grać w piłkę, a partizan w lidze odstawił resztę, - chyba że będzie jakaś wyprzedaż)
Najprzyjem,niejsze losowanie - Santa Julia (andorra), Hafnarfjodur (Islandia) i Lewski Sofia.
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!