Wyświetl pojedynczy post
Joaquin
Senior Member

Od: 12.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.06.2009, 08:32
prawnik25 napisał(a):Wyświetl post
W temacie transferów wiemy tyle co nic - ja w tym momencie nie rozumiem po co pozbywano się Baszcza i Zienia - Wilczek mówił do tej pory o przebudowie zespołu a jednocześnie klub stara się o przedłużenie kotraktu z Sobolem (lat 33), gdzie w tym sens i logika. A Sobol w meczach europejskich pucharów na ogół zawodził do tej pory...

Nie moje pieniądze, niech więc robią z nimi to co chcą tyle tylko, żeby potem nie mówili że byla szansa na awans do LM a przez brak kilku wzmocnień nie udało się tego osiągnąć...

Powiem więcej gdyby Wiśle podwinęła się noga w kwalifikacjach do LM, Mistrz Polski w przyszłym roku nie będzie już rozstawiany...
Jeśli chodzi o kontrakty dla Baszcza i Zienia to stoję murem za zarządem. Ci zawodnicy chcieli kontraty na poziomie 300tys. albo więcej (a w dodatku pewnie nie motywacyjnych). A za rok/2 pewnie graliby w ME za takie pieniądze. I ja się pytam gdzie tu logika

Sobol to inna bajka. Jemu taki chajs się absolutnie należy, bo chłop zapier*** aż miło. Jego wkład do zespołu jest niepodważalnie większy od wspomnianej pary grajków. Poza tym stosunkowo łatwo będzie zastąpić Zienia jakimś wynalazkiem ze Słowacji i Baszcza (nie wiem kim) niż Sobola kimkolwiek.
Jest jeden klub dla którego warto żyć...
..:::WISŁA:::..
... i nie zmienia sie nic!!
Odpowiedz cytując