Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.06.2009, 00:52
kalashnikov2 napisał(a):Wyświetl post

no ale jak miało być, skoro okrągły stół był imprezą na którą komuniści zapraszali najbardziej uległych opozycjonistów?
W okrągłym stole brali udział liczący się opozycjoniści a nie ulegli - że można było to lepiej rozegrać, nie przeczę, tyle że to akurat jest zmora tak różnych ważnych zdarzeń jak i życia codziennego.Ile razy wypominałeś sobie po czasie że mogłeś coś o wiele lepiej/inaczej zrobić.?

Tak na marginesie, to akurat byłem w podróży jak nasz prezydent wygłaszał orędzie dla partii brata/przemowę z okazji 4 czerwca.Nie ukrywam że go nie znoszę, ale takiego bełkotu tom dawno nie słyszał.'Cudów nie ma - wszystko ściema' - jakbym słyszał żuli z pod sklepu.(gdzie żeby nie było - przemowę słyszałem w całości a ten fragment to tylko wisienka na torcie)+ jak nie wiele mnie rusza - BBN i raport że za śmierć kolesia obciętego przez talibów, odpowiada rząd - ja .......e, to nawet nie jest rynsztok..Nigdy nie miałem ani cienia wątpliwości że to są chorzy ludzie ale to , przy całej żenadzie z obydwu stron , to jest coś czego nasz kraj jeszcze nie doświadczył.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 05.06.2009 o godz. 00:59.
94 - Allah Akbar!!