Wyświetl pojedynczy post
Valec
Banita

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.06.2009, 19:00
Blat Wywiad napisał(a):Wyświetl post
A ja już wiem co bede czuł po zakończeniu okienka transferowego. Wiecie co? Wściekłość, złość, frustrację na kilku tutaj wypowiadających się kibiców w przypadku braku jakiegokolwiek znaczącego transferu. Już zapomnieliście chyba co dzieje się z naszą Wisełką od 4 - 3 sezonów? Ile razy była wyprzedawana? Ile razy media głosiły jej koniec? Ile razy kibice przeciwnych drużyn śmiali się z nas (Wisła - Lech 1:4... Wisła - Legia 0-1) i co? Ano nic. Dalej jesteśmy najlepsi w kraju. to my a nie innie mamy szansę na awans do LM! Ile razy to wy którzy POWINNIŚcIE być z Wisłą cały czas biadoliliście, narzekaliście, krzyczeliście CUPIAŁ PRECZ i tym podobne bzdety. Już nie mogę się doczekać waszych marudzeń w przypadku braku transferów. tak naprawdę Wisła nawet bez wzmocnień ma szansę na awans. Mamy piłkarzy młodych i doświadczonych, glodnych sukcesów. Wystarczy odpowiedniu przygotowanie fizyczne, motywacja i szczęście i awansujemy nawet bez wzmocnień. Ja w to wierze.

TYLKO WISLA
Podoba mi się Twoje zdanie, aczkolwiek transfery muszą być. Gwiazd nie potrzebujemy ale zawodników sprowadzić musimy. Moim zdaniem nic się nie stanie jak do LM nie awansujemy, nawet juz się z tym pogodziłem. Chcę tylko aby za rok o tej samej porze Wisła nadal była mistrzem Polski. A ja znów będę mógł jak od 3 z górką lat, regularnie czytać ten temat i z uśmiechem patrzeć na niektóre wypowiedzi. A także marzyć, że niektóre plotki się spełnią i zobaczę Białą Gwiazdę na trybunach stadionu zespołu z czołówki europejskiej, podczas fantastycznej oprawy kibiców.
Moim zdaniem (i tu chyba prochu nie wymyślę) potrzebni: zmiennik na prawą obronę, środkowy obrońca, lewy pomocnik, napastnik, oraz jak by był za darmo bramkarz
Odpowiedz cytując