kreseq napisał(a):

|
Polecam tez przeczytac blog Marcina Adamskiego, ktory w ostatnim swoim wpisie bardzo fajnie nakreslil cala sprawe.
|
I mądrze gość pisze. Albo walczy się na boisku,albo przy stoliku i wtedy reszta nie ma większego sensu
martin_6 napisał(a):

Jest jeden pozytyw - pasiaki nie będą się już może tak jarać, jacy to oni są honorowi i nieskalani układami (chociaż pewnie i tak będą )
|
Wierzysz w to? Jeszcze powiedzą,że im się to należało i tak miało być
mic napisał(a):

po tylu latach upokorzeń,walk z przeciwnościami losu
Tzn o co chodzi ?
Zycie im takie trudy sprawia ?
|
Raczej sędziowie, no i my oczywiście
Mam nadzieję,że sprawdzi się, kto pod kim dołki kopie,ten sam w nie wpada. Już nie za to,że (jak oni twierdzą) te baraże kosztem ŁKS-u się im należą,ale za to,że chcieli ten ŁKS za wszelką cenę udupić to o czym pisze Adamski),pisząc te wszystkie listy :/
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."
Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy