Wyświetl pojedynczy post
kulka1906
Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.06.2009, 04:20
stawski napisał(a):Wyświetl post
Boże, jestem stary.... pamiętam drewniane ławki i oczodoły... Jak postawili A/B to sięcieszyłem jak dziecko że nam sięstadion modernizuje! A jak poszedłem pierwszy ( i jedyny zresztą) raz na B na mecz w pucharze extraklasy, czy ligi, już nie pamiętam, który był tak ok. 15:00 to przeżyłem szok! Zero słońca w oczy i takie fajne strome trybuny! i tylko mały płotek! ah, dawne dzieje A przy okazji meczu z Legiąw tym sezonie zaliczyłem A, bo tylko tam bilet dostałem, także siedziałem na meczach na wszystkich trybunach, poza honorową.
No dokladne! Ja rowniez pamietam slynne "oczodoly" i jak sie dobrze ryknelo na meczu to fajnie sie doping odbijal od scian Laweczki tez dobre byly i jakis zuzel pod nogami .Najgorsze co bylo to kible pod C trzeba bylo byc dobrze podpitym zeby z nich skozystac .Fajnym "sektorem" byl luk zaraz kolo obecnego B . Po sobotniej zabawie podczas niedzielnego meczu mozna bylo soobie na trawce polezec lub na murku posiedziec . Ehhhh ile to razy tez z kumplem pedalujac latem z Kryspinowa wchodzilo sie z rowerami na te wlasnie luki . Pamietam tez jaksie jaralem ja Telefonika weszla i przyspieszyla ukldanie kszeselek na A B a potem na C ,tak to pieknie wtedy wygladalo
Dlatego ciesze sie ze ten stadion sie wciaz poprawia pomimo jego wielu wielu wad .....
Odpowiedz cytując