Marszalek. Jezeli mam być szczery. Jezeli Grzesiek bedzie tak gral(chocby w 50%) jak odchodzil z Legii to wcale oslabieniem nie bedzie, a napewno jakas powazniejsza konkurencja dla Rzeznika. Glik? A prosze bardzo po tym co pokazal chcialzby z meczu z Legią, to bardzo bym go chcial w Legii(moze nie do wyjsciowego skladu w tym momencie, ale na rezerwe a po odejsciu kogos z dwojki Choto - Astiz moze byc podstawowym srodkowym obroncą). Co do reszty, komentowac nie bede, bo to poprostu jest tragedia.
A co do Ostrowskiego bylem poprostu pewny ze tak skonczy ten chlopak(Drugi Szweczyk

). Nic do niego nie mam osobiscie, ale poprostu nie wiem jakim on prawem nosi koszulke z eLką... naprawde, nie wiem komu on musil za przeproszeniem obciagnac zeby dostac kontrakt w Warszawie...
Jestem ciekaw jak rozwiaza problem z napadem. tak jak emj10 wspomnial Grzelinho nie jest czlowiekiem do 1 skladu. Niby jest Paluch, ale on nie jest jeszcze gwarantem strzelenia powiedzmy tych 12 bramek w sezonie. Wiec w sumie pewnie nic sie nie zmieni, w porownaniu do tegoz sezonu. No coż... moze jeszcze dozyje czasow kiedy to Legia w przeciagu 10 lat zdobedzie 7 tytułów, ale narazie to sie chyba nie zapowiada
PS: Marszalek, tylko nie mow ze jak bedzie nowy stadion to papa Wa_ter rzuci kabona na transfery, na miare Ligi Mistrzów

Wg ich zapewnien Champions League miala byc na Łazienkowskiej chyba od trzech sezonów... a co mamy? FK Moskwe i Vetre Wilno