|
Marcelo musi zostac!
nie wolno na tą chwile rozbijac srodka obrony i to przed walką o LM.Razem z Głową naprawde dobrze sie prezentują i na ta chwile pozbycie sie go nawet za jakas porządną kwote to podcianie galezi na ktorej sie siedzi.Tu nie ma juz czasu na ew szukanie jego nastepcy ,trzeba szukac na innych pozycja na ktorych sa braki a na srodku obrony ich nie ma.Nie komplikujmy sobie zycia.,zwlaszcza przed el LM,nie powielajmy błedow z przeszlosci.
Natomiast mam mieszane uczucia co do Beto.
Z jednej strony medalu historia uczy ze przyklad Zurawia czy Uche karze daz zadownikowi czas na aklimatyzacje itd bo nie kazdy od razu "wchodzi" do zespołu.
Z drugiej sam Skorza potrafil na derbach zdjac go po 20 minutach gry,a potem wogole go nie wystawiac.To tez o czyms swiadczy.
Wg mnie jednak nalezalo by mu dac szanse,ale np dlaczego pozbawiono jej Dudu,pilkarza napewno o nie mniejszych umiejstnosciach niz Beto(wiem ze to glupio brzmi) ktory napewno przydal by sie czasem do ataku.
A co do jakichs tam celow....my potrzujemy kogos w stylu Jasia Paulisty,kiedys Brasiili..Takiego jeżdzca bez glowy,co przejmie pilke i poleci z nia 40 metrow.
Jokere co wejdzie z ławki i pochula na boisku.Ale z drugiej strony kogos takie znalesc tez nie jest łatwo.
|