Wyświetl pojedynczy post
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.06.2009, 12:16
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Eustachy - kto miał rację odnośnie Nowaka?
Na przyszłość doradzałbym wstrzemięźliwość. Chłopak nigdy nie powinien był profesjonalnie grać w piłkę. Nasz żałosny "system szkolenia" przepuścił go, tak jak przepuścił setki innych chłopaków. Przynajmniej jeden z nich umarł na boisku, wielu do końca życia będzie borykać się z konsekwencjami kontuzji.
Nowak miał chociaż na tyle szczęścia, że co nieco zarobił, być może jeszcze zarobi. Tak, jak Dawidowski. Mam nadzieję, że nie skończy aż tak źle.
Jak to kto mial racje. No pewnie, ze ja. Ja zawsze mam racje
Wracajac do Nowaka, pragne zauwazyc, ze ja tu w pierwszej kolejnosci rozwazalem nad jego umiejetnosciami, ktore wg mnie pozwolilyby mu z oczekiwanym skutkiem zaistniec w Wisle. W tym zakresie nic sie nie zmienilo od naszej ostatniej rozmowy.
Natomiast w kwestii zdrowia, mialem pelna swiadomosc, iz jest to pilkarz kontuzjogenny i ze w zwiazku z tym nalezy miec to na uwadze w razie dokonywania transferu. A ze specjalista z dziedziny medycyny nie jestem, tak wiec trudno mi bylo o ostateczne wyrokowanie nad specyfika jego organizmu oraz aktualnym stanem zdrowotnym.

Kontuzja Nowaka tym wiekszy smutek u mnie wywolala, ze w polskiej lidze nikogo sensownego poza nim juz nie ma, a jak wiemy, pozyskanie napastnika, to obok potrzeby sciagniecia prawego obroncy i lewego pomocnika jest absolutnym priorytetem na obecna chwile. Szczegolnie ze znalezieniem klasowego napastnika od wielu lat mamy olbrzymi klopot i obawiam sie, ze taki stan rzeczy jakis czas jeszcze niestety potrwa.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 03.06.2009 o godz. 12:18.
Odpowiedz cytując