Wyświetl pojedynczy post
Valec
Banita

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.06.2009, 10:19
emjot napisał(a):Wyświetl post
a ja głęboko wierzę że go pogonią
ile ma lat 22
DWADZIEŚCIA DWA
w tym wieku powinien grać i pokazywać że coś potrafi. a on nie ma w sobie nic.
zupełnie.
na całym świecie kopacz w wieku 22 lat decyduje już o drużynie
a u nas 22 letni gracz to dopiero melodia przyszłości
bo może się rozwinie
za rok pięć lub 10
to niech się rozwija z daleka od Krakowa i Wisły

ps. Sawko jeśli nie widzisz różnicy pomiędzy Brożkiem a Beto to gratuluję poczucia humoru. Nawet jeśli porównasz 22 letniego Brożka z 22 letnim Beto.
Właśnie porównanie z innymi zawodnikami Ci chciałem zaproponować . 22 letni Brożek był przez kibiców skazany na wygnanie, nie wiem czy pamiętasz ile było negatywnych głosów na jego temat.
22 letni napastnik jeszcze się kształtuje. Masz rację, Beto nie błyszczy (jedna bramka w MESIE).
Jednak moim zdaniem to, że nie pokazał jeszcze nic wartego Wisły nie oznacza, że tego nie pokaże. Ile czekaliśmy na przebudzenie wspomnianego Jirsaka (CV miał o niebo lepsze od Beto)? Singlar też z początku nie pokazywał nic dobrego. Co pokazywał Ćwieląg ? Ile zajęło mu rozegranie się ?
Dużo siedzi w psychice. Jeżeli Beto nie gra dobrze bo nie zdążył się zaaklimatyzować szkodaby go było stracić pochopnie. "Nie od razu Rzym zbudowano".
Dalsza dyskusja nie ma sensu. Poczekamy, zobaczymy. Ty masz inne zdanie i ja je szanuję bo masz ku temu powody. Decyzję podejmie RN/B.C./Jacek Bednarz/Maciej Skorża.

Myślę, że z odejsciem Pawła musimy się już pogodzić. Potrzebni zmiennicy.
Jeżeli Beto odejdzie trzeba ściągnąć alternatywę na atak - zdolnego do gry od teraz.
W Polsce nie widzę zawodnika, który by zaspokoił nasze potrzeby w ataku, znajdującego się w zasięgu finansowym Wisły i chcącego grać dla Wisły.
To, że takiego zawodnika nie widzę, nie znaczy, ze go nie ma.
Poczekajmy.
Powód: nie lubię błędów ;)
Ostatnio edytowane przez Valec : 03.06.2009 o godz. 10:22.
Odpowiedz cytując