Wyświetl pojedynczy post
Gramzino
Junior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.06.2009, 09:29
A ja jednak jestem pewien, że "gramy do końca" było przy stanie 2:1 dla Lecha. Orzeu skoro twierdzisz że to było już przy remisie, to daj linka do obejrzenia albo do ściagnięcia fragmentu meczu który to udowadnia.i. Chętnie skonfrontuje wersje.

Te rozmkinki o tym co my śpiewaliśmy co najmniej dziwne, bez kitu już nie macie się chyba do czego przyczepić. Pomijam już to że wygrana Cracovii spuszczała Arkę do I ligi, więc Wasza teoria upada, bo to Wy twierdzicie cały czas że wszystkie zgody należy równo traktować, więc jak niby mieliśmy się zachować? Dla mnie zgoda jest ważna, ale i tak na 1 miejscu będzie Lech. Tak samo dla Was Śląsk i Lechia są ważne, ale i tak Wisła będzie na 1 miejscu...i żadne zaklinanie rzeczywistości i wpisy na necie typu "jak to szkoda, że muismy zabrać Lechii 3 punkty" tego nie zmienią- przecież to zwykła kurtuazja.

Poza tym od kiedy Wy jesteście od oceniania zgody Lech-Arka-Cracovia? Każdy kultywuje zgody na swój sposób, i pewnie w każdym klubie niektórzy kibice mają swoje ulubione zgody. Uwierzcie, że nasi kibice też się bawią i integrują na meczach zgodowych. I nikt nie spuszcza się później na necie pisząc 100 postów o tym, jaką to zajebistą kiełbaskę zjadł, jak to go cudownie ugościli zgodowicze, ile piwek wypił i na jakiej to karuzeli się nie pobujał. Naprawdę, apeluje o to aby jednak oddzielić nieco internet od rzeczywitości. Nie każdy ma ochotę przelewać całego swojego życia na internet.

Co do złodzieja i sprzedawczyka- ja osobiście zostałem wychowany tak, że aby kogoś nazwać przestępcą i złodziejem, to trzeba mieć czarno na białym wyrok sądu pt "winny". Dla mnie Piotr Reiss w tym momencie jest niewinny.
Odpowiedz cytując