Wyświetl pojedynczy post
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.06.2009, 09:21
Valec napisał(a):Wyświetl post
Myślę, że nie masz racji. Beto wszedł na głęboką wodę od razu. To nie ten styl, nie ten kraj, całkiem inna taktyka. Pamiętaj ile on ma lat!
Jesteś cwaniak? Wyskocz jeden na jeden z dowolnym obrońcą któregoś ze spadkowiczów, podejżewam, że w 100 próbach przejścia go i oddania celnego strzału na bramkę, mógłbyś najwyżej temu obrońy buty związać. Bez urazy.
Ekstraklasa nie jest słaba, drużyny (poza czołówką) grają defensywny futbol, ciężko przy podwójnym kryciu coś zrobić. Paweł daje radę... ale po ilu sezonach zgrywania. Ile meczy zagrał Beto ? 6 razy 45 minut ? w tym czasie ma się zgrać ?
Myślę, że trzeba dać mu szansę. Sztab podczas obozu w Olivie wypowiedział się o nim pozytywnie, myślę, że w obecnej sytuacji, kiedy transfery stoją pod znakiem zapytania warto dać mu szansę.
Wypożyczenie do 1 lig ew. kilkanaście meczy w pierwszym składzie MESY i wtedy można się podjąć oceny jego przydatności. Myślę, że teraz z niego nie zrezygnują a ja głęboko wierzę w tego chłopaka.
a ja głęboko wierzę że go pogonią
ile ma lat 22
DWADZIEŚCIA DWA
w tym wieku powinien grać i pokazywać że coś potrafi. a on nie ma w sobie nic.
zupełnie.
na całym świecie kopacz w wieku 22 lat decyduje już o drużynie
a u nas 22 letni gracz to dopiero melodia przyszłości
bo może się rozwinie
za rok pięć lub 10
to niech się rozwija z daleka od Krakowa i Wisły

ps. Sawko jeśli nie widzisz różnicy pomiędzy Brożkiem a Beto to gratuluję poczucia humoru. Nawet jeśli porównasz 22 letniego Brożka z 22 letnim Beto.
Ostatnio edytowane przez emjot : 03.06.2009 o godz. 09:25.
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując