KaSzTaN napisał(a):

?
no ale jak sie kogos nie lubi to sie bedzie gnoic.
|
Że co

Gdzie Ty tu widzisz jakieś gnojenie , bez przesady.
Ja mam dokładnie takie samo zdanie co Aro1234.W sensie że grał słabo a nie że być może to przez wyjazd.Paweł po kontuzji to jest jakieś 50% tego co grał przed i to nie jest nawet żadna krytyka, tylko bardziej zmartwienie.
Nie wiem czy to uraz psychiczny, czy jednak jakieś fizyczne dolegliwości ale Paweł nam zgasł.Jego największym atutem, oprócz oczywiście instynktu strzeleckiego, który został, to była świetna gra ciałem, mocne trzymanie się na nogach , duża szybkość oraz nieustępliwość.Po kontuzji tego nie widać już było za bardzo - to komplikuje trochę transfer(i dobrze w sumie) bo jeśli był ktoś go oglądać na żywo to mimo tych bramek, myślę że nie wrócił przekonany że warto dać za niego te kilka mln euro.
Ale tak jak pisałem - mam nadzieje że urlop i okres przygotowawczy przywrócą mu te atuty
ps - do kiedy ma kontrakt Gołoś? - z tego co pamiętam przychodził za Engela czyli połowa 2005.
Beto i Dawidowski odchodzą, Niedzielan mam nadzieje też.Z Mauro będziemy musieli się jeszcze do zimy pomęczyć bo ani myśli by grac za mniejsze pieniądze.Z niegrających zostaną w zasadzie tylko Gołos i Varga.